Hvordan lytte til HJERTET og ta riktige valg
Facebook4k
Twitter20
Google+0
http://norenberg.com/balansekvinnen/
LINKEDIN

BALANSEKVINNEN

HVORDAN LYTTE TIL DIN INDRE STEMME, OG TA RIKTIGE VALG

Selvutviklingsbok

Jubel og glede! Balansekvinnen rører mange, og kan kjøpes både her, i bokhandel (de bestiller hvis de ikke har tatt den inn) og på nett.

Jeg har skrevet Balansekvinnen for å hjelpe deg

som trenger trygghet og styrke til å ta livets små og store valg. Du har kanskje lyst til å gjøre endringer i livet, men føler at du sitter fast i gamle mønstre. Du vet ikke hvor veien går videre, og er frustrert over følelsene dine.

Balansekvinnen, mange av mine klienter og jeg selv har alle vært der. Boken er basert på min historie og hundrevis av klientmøter og problemene som veldig mange sliter med, og hvordan du kan få hjelp til å løse dette i DITT liv.

For hvordan hadde det ikke vært å kunne ta bevisste og gode valg. Lære å bruke intuisjonen som GPS, og få mer harmoni og livsglede. Finne meningen med livet og oppleve magi i hverdagen. Føle flyt og frihet. Få bedre relasjoner både på jobb og privat. Mindre bekymringer og mer selvtillit. Og mer energi og overskudd til å gjøre det du ønsker.
Boken gir deg mange, enkle teknikker som du kan bruke på egenhånd – for å ta grep og komme dit du ønsker.
Du kan få en smakebit av Balansekvinnen ved å trykke på lenken her:Ja, send meg gratis kapittel nå!

Boken gir deg også …

Balansekvinnen er en personlig beretning, basert på min egen historie. Hvordan jeg kom i mål og fant ut at livet er magisk – bare vi vet hva vi skal se etter og har de rette verktøyene. Dette er en annerledes bok, du får både en inspirerende historie og en selvutviklingsbok, to i en. Teknikkene er beskrevet etter hvert kapittel, og historien gjør det lettere å forstå hvordan du kan bruke verktøyene i DIN hverdag. Verktøy som er basert på NLP, coaching, intuisjonstrening, kinesiologi, mindfulness og meditasjon.

 • Du får enkle og forståelige verktøy som allerede er i bruk av utallige kunder og kursdeltagere, og som fungerer.
 • Du får oppskriften på hvordan få mer energi og overskudd, dvs du blir bevisst, lærer å lytte til seg selv, hva som er viktig for DEG.Du lærer hvordan opprettholde sinnsro og balanse i en travel hverdag. Hva som skal til, hva du kan gjøre.
 • Du lærer å bruke intuisjonen, din beste venn og rådgiver, til å ta de riktige valgene i livet.
 • Du oppdager at det er mulig å skape livet du ønsker, at det er mye spennende mellom himmel og jord, og du får en trygghet i forhold til de skrittene du tar.
 • Du får tillit til livet og at hverdagen er magisk, når du vet hvordan.

Kjøp boken her!

 

Dette er boken for deg som er….

åpen og nysgjerrig, og som ønsker å lære nye måter å takle livets utfordringer på. Som ønsker å ta lederskap i eget liv, og skape livet akkurat slik du vil ha det. Boken er ikke for deg som mener du er offer for tilværelsen, at det er alle andre som er problemet, eller som sier til deg selv at «Dette får jeg aldri til. Jeg har prøvd alt, og det fungerer ikke.»

Dette får DU som leser….

Basert på utallige tilbakemeldinger og referanser kan du som leser boken og bruker verktøyene:

 • Få tillit til livet, og forstå at det er mye mellom himmel og jord.
 • At hver og en er ivaretatt og passet på. Begynne å bli mer til stede i eget liv
 • Forstå at det ikke er mye som skal til når du har verktøyene og bruker dem.
 • Få styrke og mot til å ta store valg, og være trygg på at alt vil ordne seg.
 • Finne indre ro, balanse og harmoni, få energi og livsglede på grunn av ting du har plukket med deg fra boken.
 • Benytte boken som en oppslagsbok og påminnelse til hele tiden å justere kursen.

Er du nysgjerrig på Balansekvinnen? Trykk på lenken og få første kapittel gratis! Ja, send meg gratis kapittel nå!

Hva andre sier om Balansekvinnen

«Balansekvinnen handler om en annerledes reise i flere verdener, for å finne balansen og meningen med livet.»

«I Anne Katrines møte med livets utfordringer går ferden fra topplederstilling i næringslivet til møter med narkomane i København, spåmenn i Nepal, pussige sidepassasjerer på fly og synske mennesker, og etter hvert innser hun at ingenting er tilfeldig. Dette er starten på en utrolig indre reise i jakten på å finne seg selv – Balansekvinnen.

En inspirerende og tankevekkende historie der hvert kapittel avsluttes med praktiske små øvelser og verktøy som leseren selv kan bruke på sin egen ferd. I historien og i øvelsene blir du inspirert til hvordan du bringer magien inn i hverdagen og får mer energi og entusiasme, kontroll på tanker og følelser, indre ro, tilstedeværelse og en klar retning i ditt liv.

Med utgangspunkt i sin egen historie inspirerer forfatteren oss til en magisk oppdagelsesreise gjennom livet.»

Referanser Balansekvinnen

Kjøp boken her!

Les flere referanser her