Foredrag
Hvordan lytte til HJERTET og ta riktige valg
Facebook4k
Twitter20
Google+0
http://norenberg.com/foredrag/
LINKEDIN

FOREDRAG

Bli inspirert til å ta tak i livets utfordringer! Kristin elsker å holde foredrag, og kan tilpasse temaet etter forsamling og behov.

Det har blitt mange foredrag, blandt annet for SAS, Statkraft, Politiet, Akershus Universitetsykehus, Austervoll Kommune og ved private arrangementer.

Eksempler på foredrag er:

Balanse og energi i en travel og stressende hverdag

Har du lyst til å gi dine kollegaer eller venner ny inspirasjon, og bevisstgjøre dem i forhold til hvordan de kan beholde energi og balanse i en travel hverdag? Gi dem morsomme teknikker som fungerer?

Mange av mine klienter er sykemeldte eller utbrente. Det kan skyldes mellommenneskelig forhold og konflikter, enten på jobb eller hjemme, eller at jobb og privatliv er en stor pakke som er vanskelig å balansere. Vi løper ofte etter oss selv, og føler at vi aldri har tid nok.

Stress er både en indre og ytre tilstand. Det påvirker kropp og sinn, vårt forhold til oss selv og til omgivelsene. Selv har jeg kjent dette på kroppen gjennom 25 år i næringslivet, blandt annet i New York, som konsulent og som toppleder i Statkraft og Gyldendal.

I dag blir jeg stadig overrasket over hvor lite som skal til for å få en bedre hverdag, og i dette foredraget får du enkle, praktiske og nyttige verktøy som alle kan benytte. Hva DU kan gjøre for å få vektskålen til å vippe over mot energi og overskudd.

Foredraget (1 time) kan utvides til workshop på 2 og 3 timer.

Hvordan lytte til din indre stemme, og ta bevisste og riktige valg

Er du klar over at du har din beste venn og rådgiver med deg hele tiden? 24 timer i døgnet.  En rådgiver som alltid ønsker ditt beste, og som kontinuerlig forsøker å pushe deg i riktig retning. Slik at du kan få akkurat det livet du ønsker – med energi og glede, indre ro og balanse.

I dette foredraget blir du kjent med din indre stemme, og hvordan du kan benytte intuisjonen som GPS.

Foredraget tar utgangspunkt i boken, Balansekvinnensom er basert på min personlige historie og tusenvis av timer med klienter. Boken beskriver en rekke enkle og nyttige teknikker som jeg bruker hver eneste dag, og som du også kan lære å benytte i hverdagen.

Her får du et praktisk foredrag med teknikker du kan bruke for å ta livets små og store valg. Få mot til det du ikke tør. Se nye muligheter og bli mester i eget liv.

Foredraget (1 time) kan utvides til workshop på 2 og 3 timer.

Hvordan bli en bedre utgave av deg selv

Vi har ofte hørt at vi bare bruker en liten del av oss selv, og at vi kan hente frem uante ressurser hvis vi bare visste hvordan. I dette foredraget får du høre hva du kan gjøre for å få mer kontroll på livet og bruke hele deg.

  •           Hvordan bli bevisst dine mønstre, din autopilot
  •           Hvordan ta kontroll på tanker og følelser, vanskelige situasjoner og adferd.
  •           Hvordan bruke mental trening til å nå dine mål
  •           Hva mer er det som skal til

I dette foredraget byr jeg på meg selv og mine historier fra livets berg- og dalbane. Både fra mine 25 år som leder i næringslivet, og fra mine utallige klienter og kursdeltagere i mitt virke som terapeut og NLP coach.

Målet er å gi deg nye perspektiver, og gi noen enkle teknikker og verktøy som gjør at du kan ta nødvendige grep i eget liv. Hva kan du gjøre for å bli din beste versjon. Hvordan erstatte begrensninger med energi, livskraft og glede.

Foredraget (1 time) kan utvides til workshop på 2 og 3 timer.
Referanse foredrag