Coaching

Selvutvikling

Hvordan lytte til HJERTET og ta riktige valg
Facebook4k
Twitter20
Google+0
http://norenberg.com/jeg-eg-her-for-deg/
LINKEDIN

INDIVIDUELL VEILEDNING

På grunn av bokskriving er individuell veiledning dessverre ikke tilgjengelig med mindre du deltar i Balanselederprogrammet. Av og til åpner Kristin noen få timer for de som har tatt kurs hos henne eller vært klient tidligere. I mellomtiden kan du se nederst på siden vedrørende andre muligheter for å treffe Kristin.

Selv-ut-vikling

Selvutvikling er et rart ord, med en positiv klang. Utvikle seg selv, som å være pakket inn og vikle ut det som er inni. Bli bevisst og finne frem til alle de positive ressursene som ligger i kjernen av deg selv. Se klart hvem du er. Hva som er viktig for deg. Hva du ønsker og hvordan du kan komme dit. Og kanskje viktigst: få kontakt med din indre visdom og lytte til intuisjonen, din beste venn og rådgiver. Slik tar du beslutninger og valg som er riktige for deg. Da er du i en god sirkel. Du finner mening og opplever dermed glede, energi og tilstedeværelse – du lever livet som en ekte balansekvinne.

Jeg elsker å ha individuelle veiledningstimer, og tilbyr noen få hver måned. Vi kan enten møtes på Skype eller på mitt kontor i Oslo, tre ganger i løpet av en to måneders periode.

Da jeg jobber intuitivt er alle møter forskjellige og avhengig av hvor du er og hva du trenger hjelp til. Det kan være innenfor alle livsområder.

 • Ha en jobb du trives i
 • Ta sunne og riktige valg
 • Bli bevisst på på tanker og følelser
 • Ha gode relasjoner
 • Ha energi, tilstedeværelse og livsglede.
 • Føle deg trygg, med god selvfølelse. Være deg selv.
 • Ha en mening med livet, og finne ut av veien videre
 • Føle indre ro, balanse og harmoni

Ja, rett og slett komme frem i forsetet og styre livet selv.

Mange mister seg selv på veien, og da er det godt å få personlig veiledning og profesjonell hjelp. Jeg har jobbet mange tusen timer med dette. Jeg brenner for å bevisstgjøre, veilede og hjelpe deg videre. Være med på din reise.

Individuell veiledning og coaching er noe av det jeg har drevet med siden 2005 gjennom firmaet Universal Balance AS. Tidligere var jeg 25 år som leder og toppleder i store bedrifter i Norge og utlandet, og har alltid vært opptatt av å skape miljø hvor vi gjør hverandre gode.

Med bakgrunn i mine erfaringer har jeg skrevet boken Balansekvinnen.

Du kan lese mer om hvem Kristin Norenberg egentlig er her: Om Kristin og i artikler og intervjuer som du finner her: Media.

Hvordan jobbe sammen

På bakgrunn av min erfaring fra flere tusen timer med individuell coaching og intuitiv veiledning er det 3 ting jeg er 100% sikker på:

 1. Det er ikke nok å være motivert og ha et ønske om å endre ting til det bedre. Du må faktisk få hjelp til å endre mønstre i ditt ubevisste sinn for å få varige endringer i livet.
 2. Mange tror at personlig utvikling er vanskelig, og krever mye jobb. Det er ikke riktig. Jeg har bidratt i veldig manges utviklingsprosesser, og endringer skjer ofte fortere enn du aner – bare vi bruker de riktige verktøyene.
 3. Uansett hvor du er i livet ditt så er det viktig å bli bevisst hvem du er, hva som er viktig for deg og hva sjelen din lengter etter. Da vil du kunne ta de valgene som er riktige for deg akkurat nå.

Jeg jobber intuitivt, og er lidenskapelig opptatt av å hjelpe deg få kontakt med din indre kraft, slik at du kan leve livet i balanse. Som en sterk og energisk, glad og tilstedeværende kvinne.

Mange spennende verktøy tilpasses dine behov og ditt ståsted. Visdomsord nøkkel til livetFor å jobbe med ubevisste mønstre bruker vi NLP og Life Alignment, for å se bakenfor: kinesiologi eller kanalisering.

Helhet er min nøkkel. Alt henger sammen med alt. Jeg er derfor opptatt av dine fysiske og mentale, følelsesmessige og sjelelige utfordringer, å skape balanse i hele ”systemet” ditt.

For å se om det er noen bakenforliggende faktorer som vi bør være klar over tar jeg en titt på ditt numerologiske kart før første time. Det kan gi noen pekepinner på dine utfordringer, lekser å lære,  egenskaper og indre lengsler. En kanalisert beskjed kan det også hende du får.

Ellers jobber jeg med flere verktøy som hjelper deg å rydde i gamle og ubevisste mønstre. Gjennom NLP (Nevro Lingvistisk Programmering) kan vi kommunisere med ditt ubevisste sinn, løse opp i gamle ting som stopper deg. Finne mer ressursfylte måter å møte livet på.

Life Alignment kombinerer coaching, healing, kinesiologi og intuitiv veiledning. Jeg er en av få sertifiserte Life Alignment terapeuter i Norge, og ser at dette er et veldig virkningsfullt verktøy for å heve frekvensene og få balanse på alle plan.

I tillegg er jeg opptatt av at du får med deg verktøy og teknikker som DU kan bruke i hverdagen. Verktøy som hjelper deg å stå støtt i stormens øye, og takle livets utfordringer på en god måte.

Mitt mål for deg

Jeg jobber fra hjertet med nærhet og tilstedeværelse, og det er viktig at du føler deg ivaretatt og trygg. I prosessen går vi ned i følelser, og du kan oppleve frigjøring av følelser, tårer, latter, indre ro og/eller energi som pulserer i systemet ditt.

Mitt mål for våre møter er at du skal bli bevisst den du er og hva som er viktig for deg. Få kontakt med din indre kjerne og få klarhet i hva du ønsker. Leve livet som en sterk og ekte Balansekvinne!

Jeg ser frem til å vikle deg ut av utfordringer dine og tilbake til den du er i kjernen av deg 🙂

Gode tanker,
Kristin

PS. Jeg kan hjelpe deg på mange måter. Ikke bare individuelt/ 1:1. Ta en titt!

 • Boken Balansekvinnen er en suksess og har hjulpet veldig mange mennesker. ”Den beste norske selvutviklingsboka jeg har lest. Balansekvinnen er som et kinderegg. Tre vidunderlige overraskelser i ett.” – Gry Sinding. Gründer av Skap Din Drømmejobb. Se Bok/ Balansekvinnen.
 • Webinarer og seminarer på nettet. Kunngjøres løpende via e-post. Jeg har hatt mange seminarer på internett med flere hundre påmeldte. Blant annet om temaer som Intuisjon og Hvordan takle negative mennesker.
 • Videoserien Bli en Balansekvinne. Ti videoer med temaer fra boken. Alt fra pust og tilstedeværelse til hvordan du skal meditere. Hvordan du kan få kontakt med intuisjonen din og få kreative innspill om alt du måtte lure på. Siste video handler om verdiene dine, det som er viktig for deg, drømmer og mål. Les mer her: Kurs/ Bli en Balansekvinne.
 • Onlinekurset Skap Livet Du Ønsker Deg. Dette er et åtte ukers onlinekurs som hjelper deg å komme videre og gå nye veier. Få kontakt med ditt indre og stå i din egen kraft. Du får verktøyene til å leve i indre ro og balanse. ”Dette er et kurs absolutt alle kan trenge og ha nytte av – uansett alder, jobb og livssituasjon.” – Laila Nilsen. Les mer på kursets nettside: Kurs/ Skap Livet Du Ønsker Deg!
 • Foredrag – Jeg elsker å holde foredrag om hvordan vi kan vikle oss ut av gamle mønstre og få mer balanse, energi og indre ro. Blant annet står SAS, Statkraft, Politiet, Akershus Universitetsykehus, Austervoll Kommune m.fl. på kundelisten. Les mer her: Foredrag
 • Balanselederprogrammet. Dette kurset er for ledere som ønsker å løfte seg selv og sitt lederskap til neste nivå. Som  virkelig ønsker å skape endringer i en hverdag som oppleves krevende. Er du en leder som forstår at du må ta tak i deg selv og livet du lever? Endre gamle mønstre og omprogrammere autopiloten slik at du tar sunne og riktige valg, og får frem den egentlige deg. Se Balanselederprogrammet

 Hjerte i vann_Selvutvikling

Lagre