Kurs
Hvordan lytte til HJERTET og ta riktige valg
Facebook4k
Twitter20
Google+0
http://norenberg.com/kurs/
LINKEDIN

KURS

 bli_en_balansekvinne_300x300 BLI EN BALANSEKVINNE

Jeg har laget et mini kurs til deg som ønsker å ta noen grep, få mer ro og tilstedeværelse i hverdagen.

Innerst inne VET du hva du bør gjøre og ønsker. Ja, du er kanskje som meg: har bokhyllen full av selvutviklingsbøker, og blir irritert og oppgitt fordi du glemmer å bruke mange av de gode tipsene som bøkene gir. Kjenner du deg igjen? Du har verktøyene, men bruker dem ikke. Du vet at du kan, men kommer liksom ikke i gang. Hvor skal du begynne?

I denne videoserien får du tålmodig veiledning og inspirasjon akkurat når det passer deg. Hjemme, på bussen, på jobben … Innimellom når du ønsker i en krevende hverdag.

Du får 10 videoer som gir deg viktige teknikker og enkle verktøy for å bli en balansekvinne. Dette er verktøy jeg bruker hver eneste dag, og som gir balanse i systemet ditt, utenpå og inni.

Les mer

 

Skap_Livet_Du_Onsker_deg-300x300SKAP LIVET DU ØNSKER DEG

Føler du at du er klar for mer, for å gå i dybden og virkelig jobbe deg inn i din indre kjerne, finne hvem du er og veien videre. I dette kurset hjelper jeg deg å få akkurat det livet du ønsker – med energi og glede, indre ro og balanse!

Det handler om å bli bevisst, få større innsikt i deg selv og i andre mennesker. Få inspirasjon og motivasjon til å komme videre og gå nye veier.

Se nye muligheter, og få mot til det du ikke tør. Ja, ha mer kontakt med ditt indre, tanker, følelser og intuisjonen din, lytte til den du er og det som er viktig for deg.

Dette er et 8 ukers online kurs hvor du får en modul hver annen uke med videoer, oppgaver, powerpoint  og lydfiler. Vi møtes jevnlig til webinarer/samtaler på nettet og har en lukket facebook gruppe hvor du kan spørre om alt mellom himmel og jord.

Les mer

 

Lagre

Lagre

BALANSELEDERPROGRAMMET

Etter 25 år i lederposisjoner har jeg masse erfaring fra ulike bransjer og bedrifter, og elsker å jobbe med kvinnelige ledere – enten som coach og terapeut eller som mentor og sparringpartner.

Dette programmet er derfor et kombinasjon av individuelle møter og samlinger i en liten gruppe med andre lederkvinner.

En unik mulighet til å bli mer bevisst egne behov, verdier og mønstre. Du får viktige verktøy innen selvledelse og selvfølelse. Her får du pusterom i hverdagen, og vi har fokus på deg som person. Hvordan få balanse og tilværelse, som leder, mor, partner og tid til deg selv og dine interesser.

Hvordan lytte, ta kroppens signaler og visdom på alvor. Hvordan gå ut av gamle mønstre. Bli mer bevisst på din indre stemme og få frem din indre styrke.

Bevisstgjøring, perspektiv og refleksjon. Skreddersydd og personlig oppfølging på hvordan du kan takle livet i sin helhet med energi og balanse.

Les mer

KURS I LIVSBALANSERING.

Trenger du hjelp til å gi slipp på bekymringer, negative tanker og stress og komme på plass i deg selv? Få mer energi, livsglede og LEVE I BALANSE.

Dette kurset er for deg som opplever at du kjører på, har altfor mange forpliktelser og fokuserer på alle andre enn deg selv i en hektisk hverdag. Tenker på alt du må, bør og skal og føler at du visner.

Datoene for kursdagene er 1. mars, 8. mars, 15. mars, 22. mars, 29. mars og 5. april. Totalt 6 onsdager og tidspunktet vi vil møtes er fra kl. 18.30 til kl 21.30.

Det er kun 12 plasser tilgjengelig. Grunnen til dette er at jeg ønsker å sikre kvaliteten på kurset og sørge for at alle får den oppfølgningen de trenger underveis. Derfor er det viktig at du benytter deg av sjansen.

Kurset holdes i OSLO/AKERSHUS.

Les mer