Hvordan lytte til HJERTET og ta riktige valg
Facebook4k
Twitter20
Google+0
http://norenberg.com/leder-med-birolle/
LINKEDIN

Med Følelse av Birolle i eget liv

birolle

Når vi forsøker å stå frem som en annen enn den vi innerst inne er, skapes stress og indre uro. Frykten for ikke å være god nok eller for å miste kontrollen. Alle forventningene både innenfra og utenfra. Alle skoene å fylle. ”Bedragersyndromet” om at jeg er egentlig ikke så flink som de tror; snart blir jeg nok avslørt.

I mine 25 år som leder var jeg stort sett i mannsdominerte yrker, og jeg savnet veldig det å ha et fellesskap hvor jeg kunne være meg selv. Vi spiller roller, og for meg var det naturlig å tre inn i en mannsrolle, dvs hente frem min maskuline energi, gjøre og lede på menns premisser. Mye av min feminine energi ble lagt til side.

Også den gang var det mye snakk om menn som rekrutterer menn og at de gjemte seg bak at det ikke fantes kvalifiserte kvinner. Så da jeg stadig fikk nye lederstillinger var det naturlig å ta på seg dressen og tre inn i rollen som var definert.

Forventinger og rollemodeller

Eller var den det? Det er mulig at det var jeg som følte lederrollen som definert, at den aldri har vært det, at det alltid har vært mulig å stå frem som meg selv, med følelser, empati og kreativitet. At jeg da muligens hadde havnet et annet sted enn i de jobbene jeg valgte. I konsulent og revisjonsbransjen hvor det ikke fantes en eneste kvinnelig partner før det hadde gått 10 år av min karriere, i energiprodusenten Statkraft hvor jeg var eneste kvinne i ledelsen i mange år. Ingen rollemodeller eller sterke kvinner som jeg kunne støtte meg på.

Uansett er jeg overbevist om at det hadde vært veldig ensomt, å skulle stå frem som den ekte meg på den tiden.

Og var jeg egentlig bevisst hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde og tok mine valg og beslutningene? Hva som drev meg og hva som var viktig for meg? Hvem jeg innerst inne var?

Nei, absolutt ikke. På samme måte som mange jeg treffer i dag gikk jeg på autopilot og hadde ikke reflektert over verdiene mine, hvilke mønstre jeg tråkket rundt i og hvem jeg ønsket å være. Men stress, indre uro og mangel på energi – ja, det kjente jeg på.

Hvorfor

Stress, indre uro og mangel på energi er noe jeg møter hos de fleste som kommer til meg, og det motiverte meg til å starte Balanselederprogrammet.

– fordi det ofte er ensomt å være leder. Det å være i en gruppe, komme nær, kjenne hverandre og støtte hverandre, har veldig stor verdi

– fordi jeg elsker å jobbe med sterke kvinner som vil noe, som kjører på, men strever med å finne balansen i livet

– fordi dette er noe som ikke finnes i dag. Personlig utvikling for en liten gruppe ledere. Jobbe med seg selv, og virkelig finne tilbake til sin egen kraft.

– fordi ledere har stor påvirkning på menneskene rundt, både med hensyn til trivsel på jobben og sykefravær

– fordi kvinner som har gjennomført store lederutviklingsprogram har sagt at de savner mer av den personlige utviklingsbiten. At de fremdeles, etter å ha gjennomført programmet, løper i hamsterhjulet og forsøker å tilfredsstille egne og andres forventninger.

– fordi jeg har sett hvordan mennesker endrer seg på alle plan gjennom god veiledning, effektive verktøy og endring av gamle mønstre. At jeg evner å hjelpe dem tilbake til deg selv, til å finne kraften sin. «Jeg skjønner nå at jeg har gitt fra meg kraften min» får jeg stadig høre. ”Jeg føler ikke på stress og indre uro lenger.” Fordi vi har jobbet dypt i ubevisste prosesser.

– fordi jeg elsker å se mennesker utvikle seg, finne tilbake til den ekte, få kontakt med sjelen sin. Følge dem over tid, fra stress og indre uro til hverdagsglede og balanse. Til å takle hverdagens stormer på en ny og bedre måte, slik at du slipper å miste energien, og gå i «fella» hver eneste gang.

En ny type leder

Fordi jeg ønsker å bidra til en ny type ledere. Kvinner som står støtt i seg selv. Som leder fordi de liker det, at det er deres måte å bidra til en bedre verden på. Som løfter andre, gjør andre gode. Ikke for at de skal møte andres eller egne forventinger, ha kontroll eller være flinke piker. Nei, men fordi de står støtt og føler kraften i seg, at det er gøy å være leder, kunne påvirke og ha en stor innvirkning på andres liv.

Fordi vi trenger å være gode ledere både for oss selv og andre, med indre ro og balanse. Med glede over å kunne bidra med den du er. Den hele og ekte DEG.

Derfor er jeg superglad for at den forrige gruppen med Balanseledere sier:

  • ”Balanselederprogrammet har gjort meg bevisst. Jeg vet jeg er god nok og våger å stole på meg selv.”
  • ”Jeg har deaktivert autopiloten og blitt flinkere til å prioritere”
  • ”Det beste er at jeg kjenner på en helt annen indre ro. Stress vipper meg ikke av pinnen på samme måte som før.”
  • ”Jeg har endret mine ubevisste mønstre og føler at jeg har en sterk kraft inni meg”
  • ”Samlingene med de andre Balanselederne har vært helt fantastiske!”

En av deltagerne sier:

”Jeg var forholdsvis ny som leder da jeg ble med på Balanselederprogrammet og følte at hverdagen stort sett besto av jobb, og at jeg var helt flat på privaten. Jeg tok verken meg selv eller helsen min på alvor.

Kristin har hjulpet meg å sette søkelyset på hvor og hva innenfor helsen som jeg trenger hjelp til. Nå kjenner jeg meg sterkere og stødigere som leder, og tør ta mer plass.

Balanseledersamlingene har vært ”friminutt” med flotte folk. Alt i alt har jeg fått mer energi og føler meg gladere enn på svært lenge.”

På nettsiden til Balanselederprogrammet kan du lese mer om hva 2016 deltagerne sier.

Lederprogram

Har du en lederfunksjon og er nysgjerrig på lederprogrammet så vil jeg gjerne ta en prat med deg. En uforpliktende samtale, 45 minutter på Skype, hvor vi gjennomgår dine utfordringer, hva jeg kan se «bakenfor» og om du er den rette til en av de siste plassene i Balanseledergruppen for 2017.

Svar på disse spørsmålene, så kommer jeg tilbake til deg.

Gode tanker fra
Kristin

Lagre

Lagre

Lagre

Speak Your Mind

*