Hvordan lytte til HJERTET og ta riktige valg
Facebook4k
Twitter20
Google+0
http://norenberg.com/om-kristin/
LINKEDIN

OM KRISTIN

Visste du at selvutvikling ikke handler om å utvikle deg, men å vikle deg ut av gamle mønstre? Jeg jobber for at du skal få kontakt med kjernen i deg selv, den du er, slik at du finner tilstedeværelse og indre ro i en krevende hverdag.

Og hvem er jeg? Mitt navn er Kristin Norenberg, glødende opptatt av å hjelpe mennesker til å bli mer bevisste. Hjelpe deg å få kontakt med din indre visdom, og ta sunne og gode valg. Bidra til å skape det livet du ønsker deg. Inspirere kvinnelige ledere og andre hverdagsheltinner til å leve som en balansekvinne.

Som toppleder i næringslivet følte jeg på mye stress og frustrasjon, irritasjon og sinne. I ettertid ser jeg at jeg drev rovdrift på meg selv, forsøkte å ha kontroll på det meste og ligge i forkant.  Jeg  var der fremme og ikke til stede her og nå.

Det gjaldt både på jobben og hjemme hvor jeg hadde det travelt med å få unna middag og leggetid med barna, fordi jobben krevde sitt. Etter hvert likte jeg ikke den jeg var blitt.

Jeg drømte om indre ro og balanse. Om tilstedeværelse og mer hverdagsglede, både hjemme og på jobb. Om å ha overskudd og tid til å være meg. Om å finne mer mening i livet. Jeg kjente på savnet og vissheten om at det er noe mer. En tomhet jeg IKKE kunne fylle ved å være en perfekt sjef, medarbeider, kjæreste, mor, datter og alle de andre rollene jeg stadig hadde evne til å ta på meg.

Kanskje du kjenner  deg igjen …

 • at mange krever mye av deg og du har høye forventinger til deg selv
 • er overveldet av hverdagen og ønsker mer kontroll på livet
 • mangler indre ro og tilstedeværelse, er sliten og har lavt batteri
 • føler deg frustrert og bekymret og grubler mye
 • skyver følelser og din indre stemme til side

Stress og uro, frykt og usikkerhet, skaper ubalanser i kropp og sinn. Det gjør det vanskelig å få kontakt med deg selv, sette grenser og skape rom for deg.  Da er det lett å ta dårlige beslutninger. Beslutninger som vil gå på tvers av den du egentlig er. Det du søker etter.

Min reise

Hjemmekontor

Dette vet jeg mye om! I over 25 år løp jeg i hamsterhjulet. Fra den ene lederjobben til den andre, med mer og mer ansvar og innflytelse. Helt til ting begynte å skje, og ulike ”læremestere” dukket opp. Det begynte med en forretningsreise til Nepal og en synsk mann på et fly, som satte i gang prosesser jeg på forhånd ikke kunne ha drømt om.

Kroniske sykdommer og smerter hadde fulgt meg i alle år, og førte meg til alternativ behandling, meditasjon og utdannelse som NLP coach. Mange av mine plager forsvant, og jeg begynte å se livet i et nytt perspektiv, hva  jeg trengte for å være meg. Jeg sa opp topplederjobben, sa farvel til status, høy lønn, ansvar og innflytelse, og starte for meg selv som intuitiv veileder og livscoach.

Jeg sier ikke at det er løsningen på dine utfordringer. Hver og én har sin vei å gå. Det er derfor jeg har tilegnet meg sterke og gode verktøy, slik at  du kan få kyndig hjelp  på din reise mot å finne balansen i hverdagen.

I dag bruker jeg hele meg – som består av 184 cm pluss:

 • Over 20 års ledererfaring i noen av Norges største bedrifter
 • Flere tusen timer med individuell veiledning av kunder innenfor alle livets områder.
 • Foredrag og selvutviklingskurs, ”live” og på nett.
 • Utallige sertifiseringer i NLP coaching, Life Alignment, healing og kanalisering. Utdannelse som siviløkonom og statsautorisert revisor.
 • Boken Balansekvinnen som har hjulpet flere tusen mennesker og snart kommer i 3. opplag.
 • Bloggen hvor jeg de siste årene har skrevet mer enn 80 artikler, i tillegg til gjesteblogger på Hegnar Kvinner, Ledernytt og andre nettsider.
 • Intervjuer på NRK, God Morgen Norge, Tara og KK for å nevne noen.
 • Min erfaring som trebarnsmor og ektefelle i mer enn 30 år, med to ryggoperasjoner, kronisk sykdom, daglige meditasjoner og kvinne i næringslivet.

Jeg elsker å bruke hele meg, og er overbevist om at det er en viktig del av å leve som en balansekvinne.

Jeg tror …

 • at aksept og god selvfølelse er nøkkelen for å ta gode og sunne valg. Ellers velger vi ut fra frykt og mangler.
 • når vi vet hvordan vi skal hente oss inn og finne balanse i hverdagen, så får vi energi, trygghet og indre ro.
 • på helhet og at alt henger sammen. Hvordan du har det påvirker menneskene rundt deg helt ubevisst.
 • på åpenhet og undring for at det finnes noe mer. At det vil hjelpe deg i din prosess. Gi tillit til livet.
 • at det finnes en dypere mening i livet, og at du finner den når du har kontakt med deg selv, din indre visdom.

Når jeg ikke jobber …

Når jeg ikke kjører kurs, skriver eller jobber med kundene mine, så elsker jeg å være sammen med mannen min, våre tre store barn og hunden Lizie. Vi er glade i å reise, og har opplevd alt fra bryllup i Tokyo  og meditasjon i Anchor Wat til toppen av Macchu Pichu og løver i Sør-Afrika. Vi fisker makrell og går på ski, og samles så ofte vi kan rundt langbordet.

Det tok meg mange år å skjønne at jeg er sensitiv og har behov for alenetid. Nå  reiser jeg ofte til fjells for å hente inspirasjon og energi. Der er Balansekvinnen skrevet. Det er der jeg finner ro og tilbake til meg. Jeg snubler innimellom. Forskjellen nå er at jeg raskt vikler meg ut av det negative og balanserer tilbake. Ingen er perfekte hele tiden? Er vi vel?

Det er mye som har endret livet mitt de siste ti årene. Den daglige halvtimen med meditasjon har vært avgjørende. Av andre meditative aktiviteter er svømming høyt på prioriteringslisten, om sommeren i min mosjonsvømme(våt)drakt i havet utenfor Jomfruland.  Uten den ville nok energien og entusiasmen raskt blitt nedkjølt!

En annen avkjølende glede:  Jeg har hatt ismaskin så lenge jeg kan huske, og er det én ting jeg har lært barna fra de var ganske små, så er det: ”Is er sundt, året rundt.” Og den regelen overholder jeg nøye!

Du, en ekte Balansekvinne!

Jeg er opptatt av å balansere hele systemet, vår fysiske, mentale, følelsesmessige og sjelelige del. Jobbe med de underliggende utfordringene. Ja, målet mitt er at du skal finne Balansekvinnen i deg. At du skal stå støtt i stormens øye. Stadig blir jeg overrasket over hvor lite som skal til – når du bare vet hvordan.

Når du skaper livet du ønsker deg. Tar de rette valgene. Da får du den livskvaliteten og livsstilen som ditt hjerte banker for. Du vet hva som er viktig for deg og som gir mening.

Fra dette vokser ekte livsglede. Livet blir magisk fordi du lytter innover og til kjernen i deg, til din intuisjon, ditt hjerte, din sjel. Høres det for utrolig ut? Det er mulig, jeg har blitt viklet ut på denne måten. Og ja, jeg ville elsket å få lov til å bidra på din vei. Reisen mot å bli en kvinne i balanse, om du er leder eller hverdagsheltinne.

Jeg vil gjerne hjelpe deg med dine utfordringer. Ta kontakt om du er klar!
Les gjerne mer her: Jobbe sammen.

Gode tanker,
Kristin