Indre kraft økt energi landeside

 Få LIVET i BALANSE - mer ENERGI og HVERDAGSGLEDE

Dette kurset er laget for deg som opplever at du kjører på, har altfor mange forpliktelser og fokuserer på alle andre enn deg selv i en hektisk hverdag. Tenker på alt du må, bør og skal og føler at du visner. 

Du som har tusen tanker og lite energi. Dårlig samvittighet og problemer med å slappe av og gi deg selv fri.  

Kurset tar ikke bare for seg enkeltområder av livet ditt, men behandler alle deler som viktige brikker i et større perspektiv.

Et kurs hvor vi hjelper deg å hente frem din indre kraft, få økt energi, mer balanse … og nyte et gladere, rikere og mer inspirererende liv.

Se hvordan disse punktene gjelder deg og din situasjon akkurat nå:

Du vil ha mindre av...

Du ønsker mer av...

  • Ytre og indre stress i hverdagen
  • Negativ indre dialog der du kritiserer og snakker deg selv ned
  • Følelsen av å gå på autopilot uten å lytte til deg selv. Du gir og gir uten å kjenne at du får så mye igjen for det
  • Underskudd av energi
  • Opplevelsen av at du står fast i gamle mønstre og negative følelser
  • Indre ro der du er tilstede og på plass i deg selv
  • Trygghet og større toleranse overfor hvem du selv er
  • Behandle deg selv godt og nære deg selv
  • Mer gøy og glede i livet
  • Fokus, samt å nyte det å leve her og nå

I en tidsbegrenset periode har du nå sjansen til å få ny vinkling og nye verktøy som garantert vil hjelpe deg til å finne frem en mer ekte og autentisk DEG

Nå er det din tur!

... til å VITE mer, VÆRE mer og VISE mer av den du egentlig ER

Kurset er delt opp i 6 moduler fordelt på individuelle kvelder

Første kveld - 1 Mars 2017

Energi - Hvor henter du kraften og energien din egentlig fra

Hva er energi, hva gir deg energi og hvordan påvirkes energien av dine omgivelser. Her lærer du enkle verktøy for mer energi og overskudd.

March
1
March
8

Andre kveld - 8 Mars 2017

Negativ indre dialog, bekymringer, redsel og frykt

Her jobber vi med å forløse det som stopper deg. Ved hjelp av blant annet NLP (Nevro Lingvistisk Programmering) og EFT (Emotional Freedom Technique) lærer du konkrete og gode verktøy. 

Tredje kveld - 15 Mars 2017

Tankemønstre og Følelser

Forstå hvordan gamle mønstre påvirker tankene, følelsene og energien du har i kroppen. Oppdag verktøy for å gi slipp på negative tanker og jobbe med programmeringer på det bevisste og ubevisste plan.

March
15
March
22

Fjerde kveld - 22 Mars 2017

Meditasjon og Pust

Meditasjon og pust er viktige verktøy og noe alle har glede av. Du vil blant annet oppleve hvordan du kan bruke pusten til å roe ned sinnet og nervesystemet på under 2 minutter. Du lærer også meditasjonsteknikker og enkle yogaøvelser for å finne energi, fokus og indre ro. 


Femte kveld - 29 Mars 2017

Hvordan bruke sansene til å lytte til din indre intelligens, intuisjonen

Temaet er intuisjon og hvordan du kan bruke din 6. sans til å ta gode beslutninger, både små og store. Utgangspunktet er å lytte innover, fornemme hva sansene og kroppen din forteller deg. Her har vi mange morsomme og nyttige verktøy å lære deg.

March
29
April
5

Sjette kveld - 5 April 2017

Veien videre

Denne kvelden ser vi på hvilke tiltak du bør iverksette for å integrere det du har lært og kunne stå støtt i hverdagens stormer. Vi ser på hva som er viktig for deg og jobber frem en konkret plan.

Slik sikrer du deg en av kun 12 plasser tilgjengelig

Kurset holdes i intime og hyggelige lokaler i det vi kaller Kraftsenteret på Jar. 

Datoene for kursdagene er 1. mars, 8. mars, 15. mars, 22. mars, 29. mars og 5. april. 

Totalt 6 onsdager og tidspunktet vi vil møtes er fra kl. 18.30 til kl 21.30.

Det er kun 12 plasser tilgjengelig. Grunnen til dette er at jeg ønsker å sikre kvaliteten på kurset og sørge for at alle får den oppfølgningen de trenger underveis. Derfor er det viktig at du benytter deg av sjansen.

Prisen på kurset er Kr 3 900,- inklusive Bonus beskrevet under.

 Bonus

Vi har satt opp en ekstra bonus til deg.

Du får med et eksemplar av boken min "Balansekvinnen", en bok som har hjulpet veldig mange til å ta viktige steg i livet.

Enten du vil ha den selv eller kanskje gi den vekk i gave til noen du bryr deg om så får du muligheten til å få den nå når du melder deg på i dag.

Og vil du at jeg skal signere den til noen andre så kan jeg gjøre det ... hvis du har noen i tankene som du vil gi boken til som en personlig gave.

Kurset begynner å fylle seg opp!

Når du trykker på knappen under vil du få opp et skjema der du fyller inn informasjonen din. Du er da sikret plass på kurset samt en signert utgave av boken min Balansekvinnen.

Faktua på kr. 3.900 ettersendes på e-post.

Etter at du har fylt inn skjema vil du motta en bekreftelse på at du har fått en av de 12 plassene som er tilgjengelig.

Sørg for at du melder deg på ved å trykke på knappen nedenfor der det står "Meld deg på ved å trykke her!"

Du er veldig velkommen!

Her er de som skal guide deg gjennom kurset 

Fordi kurset har et helhetlig perspektiv så har kursansvarlig Kristin Norenberg satt sammen en gruppe med erfarne spesialister som skal guide deg gjennom kveldene. De har til sammen over 100 års mangfoldig kompetanse og erfaring med å hjelpe mennesker. Det vil være to kursholdere per kveld. 

For deg så betyr det et nytt og annerledes kurs, basert på det som har fungert for mange andre.

Alle kursholdere er knyttet sammen gjennom et kraftig verktøy som heter Life Alignment (Livsbalansering). Der jobber vi med å balansere din fysiske, følelsesmessige, mentale og sjelelige del. Dette er et verktøy som også kan brukes til å balansere problemstillinger i større sammenhenger.

Kristin A. Norenberg - Kursansvarlig

Kristin er glødende opptatt av å hjelpe mennesker til å bli mer bevisste, få kontakt med sin indre visdom og ta sunne og gode valg. Finne balanse, tilstedeværelse og indre ro i en krevende hverdag.  

Etter 25 års ledererfaring fra næringslivet, og forlot hun en suksessfull karriere for å hjelpe mennesker vikle seg ut av gamle mønstre og få mer balanse i hverdagen.  

Som sertifisert og godkjent NLP Coach, healer, medium og Life Alignment terapeut holder hun kurs og foredrag og jobber som intuitiv veileder. I tillegg har Kristin skrevet boken Balansekvinnen som har kommet ut i 3. opplag og fått veldig gode tilbakemeldinger.  

Les mer om meg og Universal Balance AS på www.norenberg.com

Anne-Cecilie Landmark

Anne-Cecilie har jobbet som pedagog i 26 år og trives veldig godt i å jobbe med mennesker. I tillegg har hun gått på utallige selvutviklingskurs, tatt akupunktur gjennom Norsk Natur Medisinsk Fagskole og er sertifisert Life Alignement terapeut. 

Hun har også jobbet som treningsinstruktør i 16 år. Instruerer nå Yoga og Power. 

Siden tidlig barndom har hun vært på søken etter en større mening med livet og har en tro på at vi er en brikke i noe større utenfor oss selv. Hun tror vi inkarneres med en spesiell livsoppgave og denne oppgaven er vi ikke alltid bevisst. 

Hun ønsker sterkt å hjelpe mennesker i alle livets faser. Det kan dreie seg om helt konkrete hendelser til det å hjelpe mennesker til å bli bevisste på hvem de er og til å skape balanse og harmoni i livet. 

Hun retter opp ubalanser gjennom akupunktur, Kopping, massasje og gjennom Life Alignement behandlinger. 

Anne Myhre

Anne er interiørarkitekten som er glødende opptatt av å hjelpe mennesker med å skape harmoniske omgivelser – vitale rom med god energi. 

Hun jobber i egen praksis som interiør og feng shui konsulent hvor hun hjelper sine klienter med funksjonelle løsninger med fokus på harmoni og energiflyt i boligen. 

Kunnskapen og visdommen vi finner i klassisk feng shui hjelper oss å forstå elementene i våre omgivelser og hvordan det påvirker oss. Dette er verdifull informasjon å ta med seg enten det gjelder hjemmet vårt, fritidsboligen eller arbeidsplassen.

Å jobbe med hus er å jobbe med menneskene som bor der. Vi påvirkes av våre omgivelser, samtidig som vår egen historie preger våre rom. 

Anne har bakgrunn som økonom og jobbet i mange år i bank og finansbransjen. Etter 20 år lyttet hun til andre behov og fulgte en gammel drøm. Hun studerte interiørarkitektur, senere holistiske studier som fengshui og NLP. Hun er også sertifisert innen Life- og Home Alignment teknikker og gjør energibalanseringer.


Anne Christin Brattberg Naper

Annes grunnsyn er at alle mennesker har mye kraft og potensiale i seg som kan hentes frem. Hun er opptatt av å hjelpe mennesker til å få kontakt med sine ressurser, oppdage kraften som bor i dem, og mulighetene livet byr på. Alt starter med en tanke, bevisst eller ubevisst, og ved å jobbe med våre tankemønstre kan alle nå sine mål og drømmer i livet.

Anne har 17 års ledererfaring fra næringslivet. Hun valgte å etablere seg som selvstendig næringsdrivende for å kunne vie sin tid til det som ligger hennes hjerte nærmest, nemlig det å jobbe med mennesker i endringsprosesser. Hun har nå fått bred erfaring som terapeut etter å ha jobbet med klienter siden 2006 i sitt firma Asker Hypnoterapi. www.askerhypnoterapi.no 

Hun er utdannet i gestaltterapi (psykoterapi), EFT, hypnose, enhetsterapi fra Dr. Med. Audun Myskja, og Life Alignment. 


Margaret Øverby

Margaret vil hjelpe oss å gi slipp på gamle mønstre. Noen mønstre er vi klar over, likevel kommer vi ikke ut av dem. 

Hva er det som hindrer oss? Våre følelser, vaner, arv? Hun er opptatt av at alle er unike, og fortjener å være seg selv og blomstre. Alle fortjener å oppleve at livet er spennende og interessant. Ikke bare vite det, men også å kjenne det i sitt indre. 

Margaret var flyvertinne i 33 år, men sluttet på grunn av livssituasjon og helseproblemer. I sin prosess lærte hun hvor ufattelig mye som bor i oss alle. Da hun forandret seg, forandret også de hun hadde rundt seg, og relasjoner ble bedre.

Margaret holder kurs og gjør en-til-en behandlinger. Hun er sertifisert og godkjent healer, medium, sjaman practitioner og Life Alignment terapeut. Hun har lang erfaring med å jobbe med mennesker. Se www.margaretoverby.no

Mette A. Wikborg

Mette er opptatt av at vi alle kommer inn i livet med et unikt potensiale. Ofte går vi til det motsatte av det vi er kommet hit for. Hva du er her for å lære og hvordan du finner frem til det, er ved å tørre å møte dine skyggesider. Da snur du motgangen rundt til etterhvert å bli edelstenene i livet ditt.

Mette er interessert i å lytte og forstå andre mennesker. Ved å finne verktøyet som hjelper deg til å nære deg selv, åpner du mange nye og spennende veier. Her kommer pusten inn som en av de viktigste hjelpemidlene vi har. 

Mette har alltid vært interessert i astrologi og livet utenfor det vi ser. Etter 16 år i USA har hun lært å se livet fra mange sider. 

Hun har Reiki 1,2 og 3, er utdannet Tankefelt terapeut, og utdannelse i Life Alignment. Til neste år er hun ferdig utdannet Kundalini Yoga lærer.

P.S. På grunn av at vi har forskjellige liv og ulike forpliktelser så har det vært en utfordring å få samlet alle foredragsholderne til disse kveldene. Vi vet ikke akkurat når eller om det blir mulig å få til et lignende kurs senere. Derfor vil jeg oppriktig oppfordre deg til å gripe muligheten som er tilgjengelig nå.

Jeg avslutter med et viktig spørsmål som du kan stille deg nå:

Hvis det ikke passer nå, når vil det passe? Svaret ligger i at vi må ta handling og sjanser når muligheten er der for å få det bedre senere. 

Dette er et enestående kurs som du vil refere tilbake til mange ganger resten av livet ditt.

Med takknemlig hilsen fra meg på vegne av alle kursholderne,

Kristin A. Norenberg